Agronomska škola Zagreb

DVA NOVA EU PROJEKTA

AGRONOMSKA ŠKOLA ZAGREBNASTAVNU GODINU ZAKLJUČUJE S DVA NOVAEU PROJEKTAAGRONeet i  Mladi mogu sve – povjerenjem do znanja

Približavamo se kraju još jedne teške i izazovne nastavne godine, godine koju je, uz pandemiju Covid 19, obilježio i silovit potres koji je zatresao i naš grad. Međutim, bila je ovo također još jedna godina u nizu u kojoj smo ostvarili izuzetne uspjehe. Sudjelovali smo i osvajali nagrade na natjecanjima, provodili niz aktivnosti kojima smo unaprijedili kompetencije naših učenika i nastavnika, promovirali struku, poticali kreativnost, provodili projekte, a istovremeno pisali nove projektne priče.

S novoodobrenim projektnim pričama zakoračili smo u samu završnicu tekuće nastavne godine. Odluke o odobrenju oba EU projektna prijedloga, nagrada su i priznanje našem školskom projektnom timu za sav trud i rad kojeg su, u koordinaciji s partnerima,  uložili u pripremama projektnih prijedloga. Odobrene projekte financira ESF, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. kroz javni poziv „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu.

AGRONeet novi je EU projekt Agronomske škole Zagreb koji ćemo provoditi u partnerstvu s Udrugom Sveti Lovro – Zajednica Cenacolo, a s kojom naša Škola već sada uspješno provodi jedan projekt.

Drugi je EU projekt  Mladi mogu sve – povjerenjem do znanja, projekt koji će ubrzo krenuti s provedbom u partnerstvu s nositeljem projekta  Institutom za razvoj tržišta rada i još 13 drugih partnera.

            Ponosni smo i sretni jer u društvu starih i novih suradnika zaključujemo ovu i iščekujemo novu, nadamo se, zdraviju, mirniju, ali još uspješniju novu nastavnu godinu.