Agronomska škola Zagreb

Samovrednovanje

17. i 18. prosinca 2020. godine u Agronomskoj školi Zagreb održana je dvodnevna videokonferencija, u sklopu projekta “EQAVET NRP – Transnacionalni peer review – TPR”.

Riječ je u međunarodnom projektu osiguravanja kvalitete u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju kojeg kojeg provodi Agencija za strkovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Djelatnici i učenici Agronomske škole Zagreb, predvođeni profesoricom Dijanom Dijanić Pleško kao facilatorom, predstavili su naša dva prioritetna područja samovrednovanja sudionicima projekta, kritičkim prijateljima i promatračima iz Hrvatske i inozemstva.

U komunikaciji s kritičkim prijateljem iz Estonije djelatnici i učenici škole na najbolji način predstavili su aktivnosti naše škole, a sve su pažljivo pratili promatrači iz Finske, Slovenije i Hrvatske.

O suradnji Škole i lokalne zajednice afirmativno je govorila zamjenica predsjednice Školskog odbora gospođa Jadranka Milivojević. Navela je niz primjera dobre prakse u kojima Škola u suradnji s Gradskom četvrti Gornja Dubrava daje doprins kvaliteti života građana na području Dubrave i šire.