Agronomska škola Zagreb

Eurofloristica

O projektu

U okviru Natječaja za potporu međunarodnoj suradnji osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2019./2021. godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo je Agronomskoj školi Zagreb financijska sredstva za projekt Euro Floristica.

Učenici u zanimanju Cvjećar pod vodstvom svojih profesora polazit će pet međunarodnih jednodnevnih tematskih tečajeva aranžiranja cvijeća u Biotehniškom centru Naklo u Kranju.

Natječaj za odabir učenika koji žele sudjelovati u ovom projektu bit će objavljen na internetskoj stranici škole 20. rujna 2019. godine.

Projekt Eurofloristica - Adventni venčeki in dekoracije

Dana 28. studenog. 2019. godine  u Bitehniškom centru Naklo u sklopu projekta Euro Floristica za naše učenike i nastavnice, sudionike projekta održan jednodnevni tečaj aranžiranja pod nazivom Adventni venčeki in dekoracije! Projekt financira MZO, u sklopu Javnog poziva Međunarodna suradnja osnovnih i srednjih škola.

Izdelovanje božično - Novoletnih aranžamajev ter zavijanje daril

Dana 19. prosinca. 2019. godine u Bitehniškom centru Naklo u sklopu projekta Euro Floristica za naše učenike i nastavnice pod nazivom Izdelovanje božično-novoletnih aranžamajev ter zavijanje daril! Projekt financira MZO, u sklopu Javnog poziva Međunarodna suradnja osnovnih i srednjih škola.