Agronomska škola Zagreb

Humanitarne akcije volonterskog kluba Volonterko AŠZ

Vrijedni i marljivi članovi volonterskog kluba Volonterko AŠZ uz pomoć svih učenika i djelatnika Agronomske škole Zagreb pokazali su veliko srce i nesebično dali sebe u tri humanitarne akcije koje smo u Školi provodili od 1.-23.prosinca 2021.godine.

U humanitarnoj akciji Usreći čovjeka u nevolji- pomoć potrebitima prikupili smo veliku količinu namirnica i higijenskih potrepština i poklonili je korisnicima zajednice Cenacolo.

U humanitarnoj akciji Utopli peseka i svoje srce sakupili smo hranu za pse, igračke i deke koje će napuštenim životinjama u udruzi Noina Arka biti od velike pomoći.

U humanitarnoj akciji Doniraj i budi održiv „pospremili smo svoje ormare“ i u Školu donijeli više od 300 kilograma starog tekstila kojeg smo donirali socijalnoj zadruzi Humana Nova.

Humanost, nesebičnost, čarolija darivanja i ljubav prema drugima osjećala se u vrijeme trajanja akcija. Opet smo pokazali da smo spremni odreći se svog džeparca i slobodnog vremena kako bismo pomogli onima kojima je pomoć potrebna, jer Dobrota u riječima stvara povjerenje. Dobrota u mislima stvara dubinu. Dobrota u davanju stvara ljubav.

Pripremila: Marija Bošnjak, voditeljica Volonterka AŠZ