Dani predanog rada, vježbanja, promišljanja, truda i odricanja isprepleteni s ljubavlju prema radu ponovno su rezultirali izvanrednim uspjehom.
Na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024., ujedno i najvećem strukovnom natjecanju u ovom dijelu Europe, koje se od 13. do 15. svibnja odvijalo na Zagrebačkom Velesajmu, učenica Leonora Novosel (4.a) u disciplini Agro, pod vodstvom profesorice Antonele Gelenđir, svojim je znanjem, talentom i vještinom osvojila prvo mjesto 🥇. 💕
U disciplini Cvjećarstvo učenica Ana Marija Topalović (3.e), pod vodstvom profesorice Romane Singolo Mahnić, prezentirala je pak svoju originalnost i znanje te postala viceprvakinjom🥈. 💕
Osim učenica i njihovih mentorica, WorldSkillsu su doprinijele i profesorice Marija Bošnjak i Tatjana Brkić kao članice Državnog povjerenstva.
Sve su one, po tko zna koji put, dokazale kako je strast prema poslu kojim se bavimo nezaustavljiva snaga, nepresušna inspiracija i ključ uspjeha.
Čestitamo! 👏
Ponosni smo! AŠZ ❤️

Naše osvajačice medalja, njihove mentorice i sutkinje na WSC 2024.  cijeli je kolektiv dočekao spontanim i dugim pljeskom, a njihove riječi zahvale, osobito riječi učenica, potjerale su mnogima suze iz oka.