U travnju su održane dvije zanimljive aktivnosti, jedna u našoj školi, a druga na fakultetu.

– Predstavljanje studijskih programa Agronomskog fakulteta

Agronomski fakultet Zagreb predstavio je učenicima završnih razreda studijske programe koji se upisuju u sljedećoj akademskoj godini.

S ponosom ističemo da su Agronomski fakultet predstavljali bivši učenici Agronomske škole Zagreb – prof. dr. sc. Martina Skendrović Babojelić, dr. sc. Ivan Magdić i student pete godine Matija Balala. 

 

– Projekt Udruge studenata Agronomije (IASS Hrvatska) „Agronom za pet“

Udruga studenata Agronomije (IAAS Hrvatska) organizirala je projekt u kojem je aktivno sudjelovalo 25 učenika Agronomske škole Zagreb.

Projekt je otvorio dekan Agronomskog fakulteta prof. dr. sc. Ivica Kisić, a sudionicima projekta obratio se i ravnatelj Agronomske škole Zagreb Ivica Marinić, dipl.ing.

Cilj je projekta promovirati nastavak obrazovanja na Agronomskom fakultetu i upoznati učenike s uvjetima studiranja iz perspektive studenata.

Učenici su proveli tri dana na Agronomskom fakultetu, a studenti su ih upoznali sa studijskim programima, laboratorijima i pokušalištima fakulteta i načinom studentskog života.

Prošle je godine 20 naših učenika upisalo Agronomski fakultet što je najbolji rezultat upisa do sada.

Vjerujemo da ćemo nakon ovih hvalevrijednih aktivnosti i suradnje Agronomskog fakulteta i Agronomske škole Zagreb nastaviti tradiciju dobrih upisa i nastavka obrazovanja učenika naše škole na sveučilišnoj razini.