Maglovito, sivo, sneno, pravo jesenje jutro, u petak 11. studenoga, bilo je posebno živo na našemu Agroturističkom poligonu gdje su učenici marljivo obavljali zadnje pripreme za projektni dan “Jesenska rapsodija”. Neki od njih stigli su s prvim zrakama današnjega dana i započeli postavljanje i aranžiranje stolova, klupa, pripremanje vatre, a sve kako bi nekoliko sati kasnije razveselili oči, uši i nepca svih onih koji su svojim dolaskom uveličali današnji dan. Dodatna motivacija svakako je bio i natjecateljski karakter projektnoga dana.

Maštovitosti, ideja, prezentacija, smijeha i radosti, kao i obično, nije nedostajalo. Sivilo

magle istisnule su boje jeseni, žarke i tople, a pritom su im pomogli opojni mirisi najfinijih jesenskih delicija koje su učenici spremili i pripremali, svaki razred zasebno. U dosad neviđeno teškoj konkurenciji, najbolji od najboljih bio je 3.d koji je ispunio sva zahtjevna očekivanja komisije koja je dugo vijećala dok nije odabrala pobjednika.

Preponosni smo na baš sve razrede i njihove razrednike koji su ih usmjeravali i vodili u pripremama. Svi oni pokazali su svoju stručnost, sposobnost i domišljatost, a naposljetku i svi zajedno zapjevali uz gitaru te dozvali sunce i dokazali da sami možemo puno, a samo zajedno možemo sve!