Još jedna bogata jesen...

Već tradicionalno, 27. put, u Agronomskoj školi Zagreb održana je manifestacija u sklopu projektnog dana škole – Jesen na AEP-u. S prvim jutarnjim zrakama, još pomalo sneni, pristizali su na Agroturističko-edukativni poligon škole učenice i učenici spremni još jednom pokazati svoje nenadmašne ideje u prezentiranju svoga zanimanja vodeći se temom jeseni.
Za koji tren AEP je preplavio žamor i smijeh. Stolovi su se ubrzo nanizali jedan do drugog, a na njima obilje boja, okusa i mirisa jeseni te umjetnički radovi učenika. Sve su to, u dogovoru sa svojim razrednicima i ostalim profesorima, pripremali razredi i tjednima unaprijed kako bi danas zasjali zajedno s prijepodnevnim suncem.
U moru maštovitih i izvanrednih prezentacija svoga razreda najteže je bilo plivati komisiji koja je i ove godine imala nezahvalan posao – odabrati najbolje od najboljih.
Dotaknuvši se svih međupredmetnih tema u svom izlaganju, ali i istaknuvši neizostavnu međurazrednu suradnju u proizvodnji prvog jabučnog vina Agronomske škole Zagreb, pobjedu je odnio 4. a razred te time osvojio odlazak u kino i roštilj u organizaciji škole. U stopu, na drugom mjestu, pratio ih je 2. d s osvojenim slobodnim danom i roštiljem te na trećem mjestu 3. a razred koji će škola također nagraditi roštiljem i pićem.
Čestitamo pobjednicima, ali i svima ostalima koji su s ljubavlju utkali sebe i svoj trud u još jedan Dan jeseni.