Svi znamo koliko je lijepo kad ti netko u pravom trenutku kaže – “Imaš mene!” A za imati nekoga, svaki je trenutak pravi. Spoznalo je to danas petero učenika Agronomske škole Zagreb: Leonora Novosel, Klara Klarić, Gabriela Mašić, Iva Peretić te Karlo Štefulić. Oni su svojim trudom, radom, znanjem, zalaganjem, učenjem i ponašanjem, koje može biti primjer drugima, stekli uvjete i izabrani su kao učenici koji će idućih deset mjeseci primati stipendiju najveće znanstveno-istraživačke korporacije – Bc Instituta za oplemenjivanje i proizvodnju bilja koja je za njih odlučila izdvojiti 30 000 kuna.
 
Svečanost potpisivanja ugovora o stipendiranju naših učenika održana je u prostoru Škole. Ravnatelj Ivica Marinić pozdravio je okupljene te u svom govoru istaknuo zadovoljstvo što Agronomska škola i Bc institut ponovno surađuju, a s time se u svom obraćanju složio i dr. sc. Ivica Ikić, predsjednik Uprave Bc Instituta te izrazio želju da se suradnja značajno intenzivira u narednim godinama.
U ime učenika dobitnika stipendije, Bc Institutu se zahvalio učenik Karlo Štefulić podsjetivši okupljene da je u životu najvažnije iskoristiti prilike jer tko ne pokuša, ne zna ni može li.
Cijelu svečanost dodatno su razgalili milozvučni glasovi naših talentiranih učenica Elene Brnić, Paule Kostelac te Sare Palić.
Učenicima stipendistima želimo puno uspjeha, da i dalje slijede svoje snove i nikada ne zaborave – imaju nas!