Danas je u prostorima Narodnog sveučilišta Dubrava održana I. znanstveno-stručna konferencija na temu: »Poduzetnički mindset kao preduvjet povećanja mobilnosti i konkurentnosti na tržištu rada razvojem ključnih kompetencija za cjeloživotno učenje, socijalno poduzetništvo i društveno odgovorno ponašanje«.

Cilj Konferencije bio je osnaživanje stručnjaka te razmjena iskustava vezanih uz razvoj ključnih kompetencija za cjeloživotno učenje s naglaskom na poduzetništvo i poduzetnost sa svrhom povećanja mobilnosti i konkurentnosti na tržištu rada, posebice NEET skupine, kroz diseminaciju i uključenje zajednice u cjelini.

U samu organizaciju konferencije bili su uključeni ravnatelj naše Škole, Ivica Marinić, te voditeljica praktične nastave i nastavnica strukovnih predmeta, Lucija Baškarić, koja je ujedno bila i jedan od.

predavača na Konferenciji. Rad naše Škole predstavila je u svom izlaganju na temu »Poduzetnička kreativnost i razvoj poslovne ideje u odgojno-obrazovnom radu«.

Zahvaljujemo Vijeću Gradske četvrti Gornja Dubrava na pozivu za sudjelovanje i šaljemo im iskrene čestitke na izvrsno organiziranoj I., ali sigurno ne i posljednjoj Znanstveno-stručnoj konferenciji te se veselimo nastavku naše suradnje.