Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavio se učenicima završnih razreda u zanimanjima Agrotehničar, Agroturistički tehničar, Poljoprivredni tehničar fitofarmaceut i Poljoprivredni tehničar vrtlar.
Prof.dr.sc. Neven Voća upoznao je naše učenike sa studijima koje mogu upisati na fakultetu te sa svim zanimljivostima koje ih očekuju ukoliko se odluče studirati agronomiju.
U društvu profesora Voće bili su i naši bivši učenici dr. sc. Ivan Magdić i Vedran Šarić dipl. ing.agr., koji su po završetku škole završili Agronomski fakultet Zagreb i nastavili graditi uspješne karijere u području znanosti i poduzetništva.
Ivan kao znanstvenik gradi karijeru na Zavodu za pedologiju Agronomskog fakulteta u Zagrebu, a Vedran kao uspješni poduzetnik bavi se obnovljivim izvorima energije.
Iznimno zanimljivo i originalno predstavljanje Agronomskog fakulteta Zagrebu izazvalo je veliki interes naših učenika. Uvjereni smo da su učenici dobili važne informacije o nastavku obrazovanja po završetku škole i da će mnogi od njih upisati upravo Agronomski fakultet Zagreb.
Zahvaljujemo se prof.dr.sc. Nevenu Voći koji je i ove godine organizirao predstavljanje Agronomskog fakulteta Zagreb našim učenicima i naravno veliko hvala našim „ambasadorima“, koji su s velikom ljubavi govorili o svojoj školi i perspektivama koje nudi studiranje na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.